WEEKMENU
Weekendmenu van 2 maart tot 14 maart 2021 39 Euro p.p.
Op hooi gegaarde makreel, parelcouscous, coulis van tomaat en basilicumolie
&&&&&&&
gelakte hondshaai, puree van broccoli, romanesco-roosjes
&&&&&&&
Kaasplankje, kletsbrood, vijgencompote
MAANDSUGGESTIES
Voorgerechten
- Butternutvelouté met spekjes ( 6 Euro p.p.
- Kort gebakken tonijn, gekarameliseerde venkel, gekonfijte aardappel ( 18 Euro p.p.)
- Carpaccio van rundsfilet, parmesanschilfers, pijnboompitten, ruccola ( 14 Euro p.p.)
Hoofdgerechten
- Jonge tarbot, pancetta, knolselder, oesterzwammen ( 27 Euro p.p.)
- Skreihaasje, structuren van pastinaak, kasteelaardappelen ( 22 Euro p.p.)
- Picanha, rozemarijn, geroosterde ovengroenten , roomsaus ( 24 Euro )
- Speenvarken, moutarde de Meaux, gegrilde groene asperges, tomaat ( 23 Euro )
Alle kreeftenbereidingen zijn mogelijk op bestelling