Weekendmenu van 20 oktober tot en met 1 november 2020   39 Euro p.p.

Tartaar van Noorse zalm met peultjes , bloemkool en kruidenmayonaise

&&&&&&&&

Jonge tarbot , puree van knolselder , boschampignons

&&&&&&&&

Tarte Tatin , crème Anglaise

Dagsuggesties

Soepen en voorgerechten

  • Consommé met herfstgarnituur ( 9 Euro )
  • Witlofsoep met wilde eend ( 7 Euro )
  • Carpaccio van hert , notenvinaigrette  ( 14 Euro )
  • Herfstslaatje , wildpaté , ganzenlever , zuurdesembrood ( 16 Euro )

Hoofdgerechten

  • Hertenkalffilet , structuren van butternut , savooi met spekjes  ( 24 Euro )
  • Fazant , witlof , appeltjes , veenbessen , verse kroketjes  ( 22 Euro )
  • Hertenragoût , herfstgroenten ( 18 Euro )

Alle kreeftenbereidingen zijn mogelijk op bestelling