WEEKMENU
Weekendmenu van 2 maart tot 14 maart 2021   39 Euro p.p.

Op hooi gegaarde makreel, parelcouscous, coulis van tomaat en basilicumolie

&&&&&&&
gelakte hondshaai, puree van broccoli, romanesco-roosjes

&&&&&&&

Kaasplankje, kletsbrood, vijgencompote

MAANDSUGGESTIES

Voorgerechten

  • Butternutvelouté met spekjes ( 6 Euro p.p.
  • Kort gebakken tonijn, gekarameliseerde venkel, gekonfijte aardappel ( 18 Euro p.p.)
  • Carpaccio van rundsfilet, parmesanschilfers, pijnboompitten, ruccola ( 14 Euro p.p.)

Hoofdgerechten

  • Jonge tarbot, pancetta, knolselder, oesterzwammen ( 27 Euro p.p.)
  •  Skreihaasje, structuren van pastinaak, kasteelaardappelen ( 22 Euro p.p.)
  • Picanha, rozemarijn, geroosterde ovengroenten , roomsaus ( 24 Euro )
  •  Speenvarken, moutarde de Meaux, gegrilde groene asperges, tomaat ( 23 Euro )

Alle kreeftenbereidingen zijn mogelijk op bestelling